Norske sexy jenter deilige norske damer

norske sexy jenter deilige norske damer

.

Norske jenter sex escort girls norwaynorske sexy jenter deilige norske damer

Denne finnmarksjenta er etter all sannsynlighet mye bedre trent enn deg. Sjekk bloggen hennes her. Bloggeren Stina Marie er 22 år, og sjarmerer både med smil og ord. Du kan lese bloggen hennes her. En del av juryen mener at hennes lagvalg i engelsk fotball diskvalifiserer, men han ble nedstemt.

Her er bloggen hennes. Cosplayer som ble kjent over den store viden verden på grunn av sin likhet med en viss GOT-person. Jenny fyller 30 år neste år, men hun fyller fortsatt våre hjerter med ett av de mest sjarmerende smilene i Norge. Veldig god på Snapchat tingjegliker , og fin på Instagram. En moderne sosial medie-dronning! Motebloggeren leses ikke av like mange som før, men er fortsatt populær i motekretsene.

En av Norges beste snowboarder er ei rå dame med et herlig smil. Hva er det ikke å like? Vi savner deg på Newton, men heldigvis er du fortsatt på skjermen i diverse programmer! Vår neste store superstjerne? Julie Bergans blogg kan du lese her , og er venninnen til Astrid Smedplass. Dette er blogginnlegg fra blogg. Samtidig kan det også sammenlignes med å finne jordbær langs veien i juli fra salgsboder, ikke i veikanten.

Det er mer enn nok å ta av. Side2, vårt søstermagasin, startet sine kåringer som første magasin i Norge for mange år siden av både de mest sexy mannfolka og de mest sexy kvinnene. Den sistnevnte kategorien har vi tatt over. Denne gangen har vi en liste som nok vil både overraske og gi noen nye navn for Googles søkemotor.

Dette har vært viktig Juryen som har kåret de mest sexy damene er redaksjonen til Side3 med enkelte innleide galeislaver. Vi har lagt til grunn at de som skal score høyt både må ha utseendet med seg selvfølgelig nok , men også ha en utstråling og en sjarm som er spesielt god. I tillegg har vi lett etter den helt udefinerbare x-faktoren.

Det som gjør akkurat disse damene til litt mer interessante enn de andre. Det vil si den berømte x-faktoren. Tone Damli Aaberge Triana Iglesias Det første året vi kapret avstemningen. Det er tre gode grunner for at Sigrid kommer seg inn på denne listen. Den første er at hun er tidvis svært morsom. De to andre er fra saken vi fikk av vår samarbeidspartner Mann hvor også bildet er fra klikk her: Bildene og uttalelsen om at menn bør tafse mer. Det er to grunner til at Charlotte ikke er høyere på listen.

Den første er at vi prøver å lure våre lesere til å tro at hun ikke er hottere enn en Den andre sier vi er en datamaskinfeil. Charlotte har både et utrolig blikk, et vinnende vesen og liker rock. Vi er likevel litt redde for den u mulige svigerfaren. Han er både handy og har store hender. Og, vi er ikke helt Sepp Blatter heller - vi dømmer ikke damefotballen på utseende.

Side3 har selvfølgelig ikke sett på Paradise Hotel, men vi har blitt tipset om denne dama som vi ikke vet noen ting om jugekors. Politikk er noe vi ikke bryr oss alt for mye om på Side3, bare sånn i etterkant rent historisk.

Selvfølgelig med noen unntak. Her er resten av bildene for deg som er politisk interessert. Eva Weel Skram slo gjennom med Idol, men har i ettertid vist at det var en ren tilfeldighet. Hun har talent, utstråling og en tilstedeværelse som Jan Fredrik ville ha sagt. Anine er både litt girl next door og litt uoppnåelig kjendis. Legger man på at hun har en musikalsk karriere så blir det jo et lite kinderegg. Hun er sex-spaltisten til en av våre konkurrenter, totning og United-fan.

Som Meat Loaf synger: Så får du velge selv hvilke to som er de to. Den store utelandsgreia ble det vel egentlig ikke så mye av. Noe som er bra for oss på bjerget så det blir flere lokale fester Marion deltar på. Kjendisnyheter er ikke vår sterkeste side, men uansett - Rachel Nordtømme er et skikkelig kvinnfolk etter det vi ikke har lest på bloggen hennes og i rosapressen. Men kjæreste beste Nora, du danser jo som det gikk på livet løs.

.

Vanlige jenter fra over 60 land er blitt bedømt utifra bilder de har publisert på nettsiden. Og Norge er altså rangert helt på topp, med jenter fra Litauen på andreplass og Polen på tredje.

At Polen og Litauen har deilige jenter bør ikke komme som noen overraskelse på Omag sine lesere. Våre blondine-rivaler i Sverige har havnet på en sjetteplass, mens danske jenter er helt nede på nummer Blant overraskelsene på topp ti-listen er definitivt Irak på en åttendeplass. Vi har aldri vært i Irak, men stemmer dette må jo damene der være blant verdens mest undervurderte!

India har de heiteste jentene i Asia med en femteplass, mens ingen latinske land klarte å komme seg inn på topp ti-listen. Brasil er bortskjemt med toppscore i slike kåringer, men denne gangen må samba-babesene finne seg i en ussel Venezuela har flest vinnere av missetitler i historien, men denne gangen havner landet som nummer Og skal vi tro på denne listen er de stakkars jentene fra Chile, Cuba og Afghanistan rangert som minst deilige i verden.

Her er listen - hva mener du? Afghanistan Flere bilder av supernorske Annette Soknes finner du også på Babeadventure. Her er resten av bildene for deg som er politisk interessert. Eva Weel Skram slo gjennom med Idol, men har i ettertid vist at det var en ren tilfeldighet. Hun har talent, utstråling og en tilstedeværelse som Jan Fredrik ville ha sagt. Anine er både litt girl next door og litt uoppnåelig kjendis.

Legger man på at hun har en musikalsk karriere så blir det jo et lite kinderegg. Hun er sex-spaltisten til en av våre konkurrenter, totning og United-fan. Som Meat Loaf synger: Så får du velge selv hvilke to som er de to. Den store utelandsgreia ble det vel egentlig ikke så mye av. Noe som er bra for oss på bjerget så det blir flere lokale fester Marion deltar på.

Kjendisnyheter er ikke vår sterkeste side, men uansett - Rachel Nordtømme er et skikkelig kvinnfolk etter det vi ikke har lest på bloggen hennes og i rosapressen.

Men kjæreste beste Nora, du danser jo som det gikk på livet løs. Christina synes visst det er kjipt å få oppmerksomhet i slike kåringer. Ok, vi lover at vi ikke skal gjøre noe ut av det. Vi leser ikke blogger.

I hvert fall ikke denne. Bare så det er sagt, vi begynner muligens å bli litt lei. Sånn helt sikkert ikke. Og, jada, vi vet at bildet over fra Costume er fake hun har retusjert truse på. Du kan si mye rart om mannemagasinet Alfa, men fyttirakkeren for noen bilder de har. Sjekk bare bildene av pizza-Jenny! Å, Jenny er på listen fordi hun er helt herlig jordnær og har et glimt i øyet som Mastercard ville omtalt som priceless.

Anne har vunnet før, men det ble bare en 8. Vi hadde blitt lurt til å ta både ti og førti armhevinger vi. Det at Triana stilte opp naken for Reebok gjorde at det bare ble en femteplass. Vi liker nemlig Nike best. Nå er hun programleder også. I tillegg til å være blogger, modell og fotograf og mamma. Nordlending med bein i nesa og heidundrandes kommentarer. Vi kunne sikkert kommet med en spøk om stav. Det skal vi ikke. Vel, vi skal forklare. For alle med barn i hus så er hun et svært så velkjent fjes.

Har du ikke barn så har du kanskje ikke sett henne. Bakgrunnen for valget er enkel. Den vanlige definisjonen av sexy og hot er for enkel, synes vi. Vi la litt mer i det. Ser du på de som troner øverst på denne listen, altså topp 10, er dette alle damer med bein i nesa, egne meninger og som slår fra seg - på en eller annen måte.


Billig telesex thai massasje i oslo